Več kot le digitalni katalog

Ne verjamemo v zgolj dobre osnovne ideje. Konfigurator smo s pomočjo izkušenj in znanj naših strank zato nadgradili v nekaj večjega: v neskončnost rešitev, ki olajšajo vsakdanje procese, s katerimi se srečujete ponudniki.

Spletna aplikacija

Spletna aplikacija

Konfigurator se nahaja na spletu, zato instalacije strojne ali programske opreme niso potrebne, uporabnik pa lahko do le tega dostopa kjerkoli in kadarkoli. Njegovi aktivnosti lahko sledite z Google Analytics, ki je nameščena v aplikaciji; tako boste vedno vedeli, pri katerem izdelku se uporabniki najdlje zadržujejo, katerega najpogosteje izberejo in koliko povpraševanj že čaka na vaš odgovor.

Grajenje poslovne mreže

Grajenje poslovne mreže

Aplikacija je lahko namenjena le vašim kupcem, lahko pa jo delite tudi s svojimi poslovnimi partnerji in zastopniki; tako bo naročilo oz. povpraševanje vedno prispelo direktno do vašega partnerja. Poslovni partnerji ali zastopniki do konfiguratorja lahko dostopajo javno ali pa s prijavo v sistem. Slednja jim omogoča prikaz cen za posamezne izdelke, kar pomeni, da lahko vsakemu partnerju ali zastopniku določite le njemu pripadajoče cene, marže in popuste. Tudi vizualno podobo konfiguratorja ter kontaktne podatke bomo priredili njihovim potrebam, vaši produkti pa bodo kljub temu vedno posodobljeni – posodobitve se namreč izvajajo na celotni mreži hkrati.

Cenovna dostopnost

Cenovna dostopnost

Vsak konfigurator je razvit iz skupne platforme, zaradi česar je cenovno dostopnejši. Ker stranki omogoča le izbiro uresničljivih možnosti, se zmanjša tudi število napak in reklamacij, vi pa prihranite na času in denarju.

Lasten razvoj

Lasten razvoj

Vsak konfigurator je prilagojen in izdelan samo za vaše podjetje. Za njegov razvoj in redne posodobitve skrbimo IT strokovnjaki, ki s pomočjo dolgoletnih izkušenj razumemo potrebe tako naročnika kot tudi kupca. Prišepnemo vam kakšno učinkovito rešitev, aplikacijo pa prilagajamo vedno spreminjajočim se zahtevam trga ter vaši ponudbi. Tako ste vedno daleč pred svojo konkurenco!

Hitre posodobitve

Hitre posodobitve

Nič več čakanja na nove kataloge! Ker vsebino vsakega konfiguratorja redno posodabljamo, so vaši partnerji in končni kupci vedno na tekočem z vašo ponudbo, vi pa vedno pripravljeni na sejme, izobraževanje prodajalcev ali druge predstavitve.

Varnost

Varnost

Uporaba aplikacije je vedno varna in zanesljiva, saj zanjo uporabljamo najzanesljivejšo strežniško arhitekturo Amazon AWS. Strežniki se ne morejo zasičiti zaradi prevelike uporabe, preventivno pa redno izdelujemo tudi varnostne kopije, zato so podatki vaše aplikacije vedno na varnem.

Podpora mobilnim napravam

Podpora mobilnim napravam

Ker konfigurator nastopa v obliki spletne aplikacije, uporabnik do njega lahko dostopa na kateremkoli računalniku ali mobilni napravi; aplikacija namreč deluje v vseh brskalnikih in se prilagaja različnim zaslonom.

Preprosta uporaba

Preprosta uporaba

Dolgotrajno izobraževanje uporabnikov za uporabo konfiguratorja ni potrebno, saj je njegova uporaba praktična in enostavna. Konfiguriran izdelek si uporabnik lahko shrani v PDF obliki ali pa pošlje povpraševanje..

Konfigurator v vašem stilu

Konfigurator v vašem stilu

Skozi celoten proces uporabe aplikacije bomo poskrbeli, da bo vaš logotip na dobro vidnem mestu, videz konfiguratorja pa usklajen z vašo grafično podobo.

Stalna tehnična podpora

Stalna tehnična podpora

Nič več neskončnega čakanja na odgovore. V primeru kakršnihkoli napak ali motenj v delovanju konfiguratorja lahko vedno kontaktirate našo strokovno tehnično podporo, ki bo rešitev našla v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali tudi pri pripravi vsebine za vaš konfigurator.

Možnost izračuna cene

Možnost izračuna cene

Izdelan konfigurator lahko dopolnimo tudi s cenikom. Cena se izračunava v realnem času in različnih valutah.

Jezikovne različice

Jezikovne različice

Konfigurator deluje v vsakem jeziku; že obstoječim 12 lahko dodamo tudi jezik po vaši izbiri.