S konfiguratorjem do efektivnejše prodaje

Poslovanje ni mačji kašelj. Veliko število naročil, pregled kakovosti, odgovarjanje na povpraševanja in komunikacija lahko vzameta veliko časa, predvsem pa volje in energije, ki bi ju lahko porabili za kaj drugega.

Razbremenite se

Tako zaposlene kot tudi sebe lažje razbremenimo in bolj učinkovito porabimo čas, če procese avtomatiziramo in jih prepustimo programom, ki delo opravijo namesto nas, pri tem pa poskrbijo tudi za manj napak, ki jih za seboj pripelje človeški faktor. S konfiguratorjem si olajšate vsakodnevno poslovanje, saj efektivno in učinkovito obravnavate vsa naročila, povpraševanja in želje strank. Brez obotavljanj in pregovarjanj o željah stranke in neskončnega pripravljanja ponudb bo zato vsako delovno mesto veliko bolj sproščeno, vaši zaposleni pa bodo pod manjšim stresom.

Povezanost

Ker je poslovanje s konfiguratorjem enostavno, se tudi novi sodelavci zelo hitro uvedejo v poslovni proces na kateremkoli delovnem področju: naj bo to marketing, prodaja, tehnična služba, reklamacije ali podpora strankam. Posamezne enote so z uporabo konfiguratorja med seboj tudi veliko bolj povezane, saj vedno lahko dostopajo do vseh potrebnih informacij.

Delan za vsakogar

Medtem ko so mnogi avtomatizirani procesi kompleksni in pogosto vzamejo le še več časa, smo konfigurator izdelali z mislijo na enostavno uporabo. Uporaba konfiguratorja je hitra in lahko razumljiva – celo tako razumljiva, da si s konfiguratorjem pomagamo že pri usposabljanju novih sodelavcev. Konfigurator je zato lahko primeren za vsakogar: za prodajnika v salonu, monterja na terenu ali delavca v proizvodnji.

Prodaja kjerkoli in kadarkoli

Pri običajnem poslovanju niste omejeni le z delovnim časom, temveč tudi s katalogom, ki prikazuje le nekatere možnosti vaše sicer široke ponudbe. Konfigurator pa vam omogoča, da je ponudba pripravljena kadarkoli – tudi, ko ste izven svoje pisarne. Specifikacije naročila in možnosti ponudbe glede na trenutno zalogo so vam na voljo takoj, prav tako pa lahko kadarkoli dostopate do vseh možnih kombinacij in vizualnih prdstavitev končnega izdelka, kar je s klasičnim katalogom zaradi velikega števila možnosti nemogoče. S konfiguratorjem tako potencialnim strankam lahko pokažete vso svojo ponudbo – kjerkoli in kadarkoli.

This post is also available in: EN DE

Nazaj na vse prispevke